1st Stepille menestystä Magic Move -tanssikatselmuksessa

Liedossa järjestettiin 9.5.2015 MagicMove- tanssikatselmus, johon osallistui 70 ryhmää. Tanssikoulu 1 st Step osallistui myös ja saavutti huikeaa menestystä!

Ryhmäkuva

 • Minit
  Minit

  Tanssikoulu 1st Step Minit tuli 1. sijalle 10-12 v. ryhmäsarjassa, Kerstin Löhmuksen ja Dany Reiner-Salosen koreografia. Tuomariston kommentti: ”Todella monipuolinen, tanssillinen ja teatraalinen tanssi, suorittaminen varmaa, hyvät piruetit, yhtenäinen. Tanssijoiden eläytyminen ja itsensäilmaisu huippu.”

 • Duo 16-18 v. sarjassa 1. sija tanssilla Tyttö ja kuolema, esittäjät Anna Salonen ja Jonna Siliämaa, koreografi Dany Reiner-Salonen. Tästä tanssista myös Kunniamaininta mieleenpainuvasta tulkinnasta ja ilmaisusta. Tuomariston kommentti: ”Mieletöntä tulkintaa, liikkeiden suorittaminen varmaa, tanssijat voivat keskittyä esiintymiseen, rooleista ei voi erehtyä ja kumpikin vakuuttaa omassaan.”
 • Anna ja Jonna
  Anna ja Jonna

  Duo 10-12 v. Helena Salonen ja Veera Vertainen saavutti 1. sijan tanssilla Meistä tuli ystävät, Kerstin Löhmuksen koreografia.Tuomariston kommentti: ”Suloinen pari, varmasti ja hyvin esitetty kokonaisuus. Yhdenaikainen, ilmeet ja eläytyminen näkyi.”

 • Duo 10-12 v. 2. sija Ronja Metsänoja ja Inka Paassilta tanssilla Together, Kerstin Löhmuksen ja Dany Reiner-Salosen koreografia. Tuomariston kommentti: ”Liikekokonaisuus ja esittäminen oli varman oloista, tarina eteni sujuvasti, ilmavat hypyt. Yhdessä oleminen välittyi idean mukaisesti.”
 • Tanssikoulu 1st step Koulutusryhmä Kids tuli 3. sijalle tanssilla The Pirates alle 10 v. ryhmäsarjassa, Anna Salosen ja Juliet Aittomäen koreografia. Tuomariston kommentti: ”Ikäryhmälle sopiva/haastava tanssi, hyvää ilmaisua ikäisikseen, vahvaa liikettä.”
 • Tanssikoulu 1st Step Glam Pro ryhmätanssilla Roxsanne yltyi 3. sijalle 16-18 v. ryhmäsarjassa, Kerstin Löhmuksen ja ryhmän tekemä koreografia. Tuomarit: ”Monipuolinen, haastava tanssi, loppua kohden huipentuva.”

Kuvat: Joanna Halmesmäki