Tanssikoulu 1st Step menestyi Turun Joy Games-taidetapahtuman Disco- ja Showtanssikilpailuissa

Kolme kultaa ja yksi pronssi Tanssikoulu 1st Stepille 18.10.2014 Turun Joy Games -Taidetapahtuma & Disco- ja Showtanssikilpailuissa

Tapahtumassa yhteensä oli 91 tanssinumeroa. Tanssikoulu 1st Step osallistui kisoihin huikealla menestyksellä.

Joy Games Minit 20148-10 vuotiaiden showtanssisarjassa koulutusryhmä Minit esittivät tanssin Synttärikutsut, mikä tuli ykkössijalle. Tanssissa on Kerstin Löhmuksen ja Dany Reiner-Salosen koreografia. Tanssi oli vauhdikas ja siinä oli hienot ojennukset ja onnistuneet piruetit.

8-10-vuotiaiden Duo-showtanssisarjassa Helena Salonen ja Emma Ruottu ottivat voiton Mikki ja Minni-tanssilla, jossa on Dany Reiner-Salosen koreografia. Tämä on iloinen ja ikään sopiva tanssi.

IMG_065316-18-vuotiaiden Duo-showtanssisarjassa Anna Salonen ja Juliet Aittomäki saavuttivat voiton tanssilla Be my friend, jossa on Eva-Lena Ranoekin, Anna Salosen ja Juliet Aittomäen koreografia. Tytöt eläytyivät hienosti ja veivät tarinaan loppuun asti tunteella ja taidolla.

10-12-vuotiaiden ryhmäshowtanssisarjassa koulutusryhmä Karamellit yltyivät upeasti kolmannelle sijalle Pyykinpesu -tanssilla, jossa on Kerstin Löhmuksen ja Dany Reiner-Salosen koreografia. Hyvä idea, pyykinpesukoreja hienosti käsitelty koko tanssin aikana, taitavat tytöt.