Tanssikoulu 1st Stepille mitaleita Tampereen TUL Joy Gamesista

Tanssikoulu 1st Stepin oppilaat juhlivat kultamitaleita ja pronssia Tampereella TulJoy Gamesin ryhmätanssin mestaruuskilpailuissa, jossa nähtiin kaikkiaan 69 tanssinnumeroa.

  • Koulutusryhmä Karamellit saivat ykkössijan 12-14-vuotiaiden sarjassa. He esittivät Dany Reiner-Salosen ja Kerstin Löhmuksen koreografian Coffee-break. Karamelleja kiitettiin hienosta showsta.
  • 16-18-vuotiaiden ryhmäshowsarjassa voiton veivät 1st Stepin Galm Pro -ryhmä. Heillä oli numeronaan Jonna Silijämaan koreografia Cursed Dolles. Ryhmä sai vielä kunniakirjan taitavasti toteutetusta ja huipputaidolla ja tarkasti esitetystä tanssista.
  • Glam pro -ryhmä pääsee Cursed dollesilla Kuopio Tanssii ja soi -festivaalille Tanssioppilaitokset On Stage-tapahtumaan 19.-21.6.2016. 50 ryhmän joukosta valittiin 15 ryhmää ja päättäjien joukossa oli itse Jorma Uotinen.
  • Seurasarjassa 27 tanssijaa lavalla loihtivat esiin hienon lännentarinan Aarrearkun salaisuus, mistä heidät palkittiin 1. sijan pokaalilla. Koreografian olivat taitavasti tehneet Kerstin Löhmus ja Dany Reiner-Salonen.
  • 10-12-vuotiaiden ryhmäsarjassa koulutusryhmä Minit ylsivät pronssille Koetanssilla. Sen koreografia on Löhmuksen ja Reiner-Salosen. Minit saivat kiitosta eläytymisestä ja hyvästä tekniikasta.
  • Koulutusryhmä Minit pääsi tanssilla Peter Pan ja kadonneet lapset Arktisiin Askeliin, joka järjestetään 30.3. – 3.4.2016 Oulussa. Tapahtumaan valittiin dvd-karsinoiden perustella 49 esitystä, 148 dvd:stä.

Onnea kaikille!