Opettajat

Vakituiset opettajat:

danyDany Victoria Reiner-Salonen
Dany on valmistunut Tallinnan Balettikoulusta ammattitanssijaksi 1982 ja Moskovan balettiakatemiasta baletinopettajaksi 1984. Hän on toiminut balettitanssijana Estonia Teatterissa 1984-1990. Vuodesta 1990 alkaen toiminut Suomessa tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina mm. Kuopion Konservatoriossa, Kuopion tanssikoulussa, Liisa Nojosen tanssistudiossa sekä Mikkelin tanssikoulussa. Tehnyt useita menestyksekkäitä koreografioita kuten: Tyttö ja kuolema, entisöinyt baletit Prinsessa Ruusunen ja Paquita. Toteuttanut kansainvälisen Tanssin Päivän näytökset Jämsässä ja Riihimäen teatterissa 2000-2004 ja 2006, itse osallistunut koreografina ja tanssijana näytöksiin. Dany on ollut perustamassa Riihimäen tanssistudiota vuonna 2001 ja opettanut siellä päätoimisesti toukokuuhun 2006 asti, jonka jälkeen perusti Tanssikoulu 1st Stepin, jossa myös itse opettaa päätoimisesti.

 

jonna Jonna Rissanen
Jonna on harrastanut tanssia pienestä pitäen ja kilpaillutkin jo useita vuosia. Kokemusta hänelle on kertynyt lähinnä showjazzista ja discotanssista, mutta hän on kokeillut erilaisia lajeja baletista street- ja kilpatanssiin. Tanssinohjaajana Jonna on toiminut muutaman vuoden eri puolilla Suomea. Vuonna 2008 hän oli kahdessa ”Kulttuuri kasvattaa” -hankkeen järjestämässä tanssinkerhonohjaajan koulutuksessa. Ohjaajana Jonna on hyväntuulinen ja rento. Tunneilla halutaan kehittää tanssijoiden liikekieltä eteenpäin kokeilun ja naurun kautta unohtamatta kuitenkaan peruslihaskuntoa ja venyttelyjä. Tunnit sisältävät myös jonkin verran perusakrobatiaharjoitteita.

 

Anna Salonen

Anna aloitti tanssin harrastamisen 3-vuotiaana tanssijaäidin opeissa Tanssistudio Riihimäellä, siitä siirtyen Tanssikoulu 1st Stepille ja palo lajiin on edelleen läsnä. Monet valtakunnalliset sekä kansainväliset kilpailut on koettu joista mitaleita sekä kunniamainintoja on tarttunut matkaan. Anna on ollut mukana Länsi-Suomen opistolla sekä Italiassa järjestetyissä ”Gisella Zilebo Eventi Danza Organizzazione’’ -tanssikursseilla vuosina 2012-2014 & 2016. Nykyisin Anna keskittyy opettamisen lisäksi kilpailuun sekä valmentamiseen. Annan vuosien mukana tullut lajikirjo on moninainen aina show/jazzista, disco/showhun, commercialista, balettiin. Vahvimpana Annalla on kuitenkin nykytanssi, jossa pääsee parhaiten purkamaan tunteensa ja antamaan kaikkensa.

 

Juliet Aittomäki 

Juliet aloitti tanssin vuonna 2008 ja on siitä lähtien kokenut monenmoista lajia. Show- ja nykytanssi ovat hip hopin lisäksi Julietin vahvuuksia, mutta kokemusta löytyy myös baletista, discosta ja tankotanssista. Juliet on ollut mukana Länsi-Suomen opistolla sekä Italiassa järjestetyissä ’’Gisella Zilebo Eventi Danza Organizzazione’’ -tanssikursseilla vuosina 2012-2014 & 2016 Julietin mielestä parasta tanssissa on itsensä vapauttaminen ja että tanssiessa ei ole mitään rajoja.

 

Reetta Kinnari
Reetta on opiskellut mm.  sirkusalaa, tanssinopetusta, tanssikasvatusta sekä nyky- ja jazztanssia useissa eri oppilaitoksissa. Hän on työskennellyt tanssinopettajana ja tanssijana myös useilla eri tahoilla, mm. sirkuksessa ja teattereissa.

 

 

 

 

Sanna Raenmaa
Sanna on tanssikoulumme yksi monipuolisimmista tanssiosaajista, jolla on harrastustaustaa jo 11 vuoden ajalta. Vuosien mittaan on treenattu eri tanssilajeja muuan muassa showtanssia, reggaetonia, commercialia, balettia, dancehallia ja salsaa. Vuosien varrella on oltu mukana kisaryhmissä sekä erikoiskoulutusryhmissä ja Sannalla onkin kokemusta niin kisaamisesta että esiintymisestä. Vahvin osaamisala Sannalta löytyy hip hopista, jossa kilpailee muodostelmissa ja jota treenaa aktiivisesti pääkaupunkiseudun tanssikouluissa. Vuoden 2017 Street SM-kisoista tulikin hopeaa muodostelmalla ja Show of The Year 2017 -kisoista pronssia samalla muodostelmalla. Toisena päälajina on reggaeton ja Sanna on mukana esiintyvässä reggaeton show-ryhmässä nimeltä Grupo Tambor. Ohjaajana Sanna haluaa olla kannustava ja luoda tunneille positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Huumorintajua löytyy!

 

Ilmari Niiranen
Ilmari on opettajana rento, kannustava ja monipuolinen. Breakdancessa hän on kilpaillut SM-tasolla. Hänen vahvuuksiaan breakdancessa ovat mm. footworkit, eli alhaalla tehtävät liikkeet.

 

 

 

 


Vierailevat opettajat:

masi Masi Saurén
Masi on tanssinut 10-vuotiaasta lähtien laidasta laitaan showtanssia, hiphoppia, breakdancea, discoa, capoeiraa jne. Hänellä on hallussaan yhdeksän Suomenmestaruutta seitsemästä eri lajista; Boogie Woogie:sta, judosta, breakdance junioreista ja Mastermover Disco freestylesta, hiphop-muodostelmasta, buggista ja lindy Hopista. Lisätietoa Masista: www.boogiestylez.fi.

 

vahur Vahur Agar
Vahur on tanssin ammattilainen ja opettaa lajeissa hiphop/streetdance, newstyle, ragga sekä breakdance. Vahur on esiintynyt kansainvälisessä breaktanssiryhmässä Submission ja hän on Eestin breaktanssin mestari. Tanssiryhmä Submission tuli 1. sijalle mm. Superjam 2005 kilpailussa ja 2. sijalle Tanskassa 2006. Vahur on esiintynyt ja opettanut kansainvälisissä workshopeissa Ranskassa, Englannissa, Portugalissa, Tanskassa ja Italiassa.

marcus Marcus Galante
Marcus Galante on tanssin huippuopettaja sekä jazzin ja Bob Fosse-tyylin erikoisasiantuntija New Yorkista. Marcus on tehnyt koreografioita useisiin näytöksiin ja musikaaleihin ympäri maailman. Hän on luonut uransa tanssijana/koreografina Broadway-musikaaleissa New Yorkissa ja opettaa työkseen myös mm. New York City Baletissa ammattitreenausta tanssijoille. Marcuksen teatteritanssin kurssilla opetellaan osia Bob Fossen Broadway-musikaaleista mm. Chorus Line, Chicago, The Wiz ja Pippin.

 

russell Russell Adamson
Russell Adamson on syntynyt Jamaikalla, mutta viettänyt nuoruutensa Lontoossa. Tanssiopintonsa hän on suorittanut London Contemporary Dance Schoolissa. Valmistuttuaan Russell on esiintynyt lukuisissa tanssiproduktioissa ja musikaaleissa.
Hän on tehnyt paljon koreografioita eri tanssiryhmille niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Adamson tunnetaan innovatiivisena ja vaativana tekniikkaopettajana sekä monipuolisena tanssijana.

evalena Eva-Lena Raenok
Eva-lena on valmistunut vuonna 2005 Tallinnan korkeakoulusta koreografiksi, opiskellut New Yorkissa Broadway Dance Centerissä sekä täydentänyt opintojaan Amsterdamissa ja Tukholmassa valtion tanssiakatemiassa.

 

bradley Brad Miller
Bradley Miller on opiskellut kaikkia tanssin lajeja kuuluisissa kouluissa kuten Juillard School of Performing Arts, Alvin Ailey School of Dance, Fashion institute of Technology ja Parsons Institute of Technology. Hänellä on ollut menestyksekäs ura tanssijana ja hän on esiintynyt mm. Alvin Aileyn Dance Theatressa, Ballet Hispanicossaja All Nations Dance Companyssä. Suomeen Miller tuli vuonna 1981 ja on sen jälkeen opettanut monissa tanssikouluissa. Suomessa hän on esiintynyt mm. Tampereen Työväen Teatterissa ja Teatteri 2000:ssa. Millerillä on myös menestynyt oma tanssiryhmä, joka on esiintynyt useilla ulkomaisilla tanssifestivaaleilla.

carmel Carmel Köster
Carmel on opiskellut ja opettanut tanssia Virossa, Ranskassa, Ruotsissa ja USA:ssa. Hän on työskennellyt tanssijana, koreografina ja ohjaajana mm. musikaaleissa, muotishowssa, erilaisissa esityksissä, Euroviisuissa ym. Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Latviassa, Ranskassa ja USA:ssa. Carmel on toiminut myös useiden kuuluisien artistien tanssijana, mm. Robyn (Ruotsi), Kerli (USA), Katie Melua (Ruotsi) ja Mousse-T (Saksa).

almer Almer Jansu
Almer Jansu on valmistunut Tallinnan yliopistosta tanssinohjaajaksi. Hän on opiskellut tanssia sekä joogaa mm. Itävallassa, Australiassa, USA:ssa, Brasiliassa, Argentiinassa sekä Englannissa. Shindo-venytysta Jansu on opiskellut Japanissa ja Indonesiassa.

 

sandra Sandra Pöld
Sandra aloitti tanssin jo pienenä tyttönä Laine Mägi- tanssikoulussa, jossa nyt on itse opettajana. Hän tanssii erilaisia tanssityylejä, kuten nykytanssia, jazzia, hip-hoppia, broadwayta ym. Vuonna 2005 hän liittyi IDO:n ja on siitä lähtien kilpaillut Eestissä ja ulkomailla. Hän on opiskellut Broadway Dance Centerissä New York Cityssä ja Eestissä monilla kursseilla hyvien opettajien johtamana. Sandra on ollut mukana monissa tanssiesityksissä ja myös luonut tansseja usealle ryhmälle. Sandran hienoin saavutus on ollut nimitys ”Paras soolotanssija” Koolitants-kilpailuissa.

kersti Kersti Löhmus
Kersti on valmistunut vuonna 2006 Viljandin korkeakoulusta tanssinopettajaksi. Hän on opettanut monessa tanssikoulussa ja hänen oppilaansa ovat menestyneet kansanvälisissä IDO-kisoissa. Kersti itse on vuonna 2008 tullut 2. sijalle hiphop-soolossa, hip-hop lasten muodostelma sai 1 sijan, 2007 hip-hop duo 3. sijan, 2006 showtansissa lasten pienrymä sarjassa 2. ja 3. sija ja monia muita. Tällä hetkellä Kersti opettaa tanssistudiossa Dance Act.

naamaKristina Norri
Kristina on toiminut nuorten nykytanssinopettajana Gesamtschule Ost -koulussa Saksan Giessenissä, vetänyt erilaisia tanssiprojekteja Saksassa mm. kroonisesti sairaille lapsille, opettanut eritasoisia ja -ikäisiä tanssi-, liikunta- ja kehonhuoltoryhmiä Tampereella, Kuopiossa ja Leppävirralla sekä Berliinissä ja Portugalissa.  Hänellä on tanssijakokemusta myös useista eri projekteista Suomessa ja Euroopassa.