Palaute

31.7.2014:
”Hei Dany! Olen ollut oppilaasi vuosia sitten Forssan 1st Stepillä, nimeni oli silloin Saara Mäkelä mutta nykyään olen naimisissa, niin sukunimi muuttunut Tiusaseksi. En tiedä muistatko minua… Mutta mulle tuli sellainen fiilis että haluan kirjoittaa tämän sähköpostin sulle. Olit mun ensimmäinen ”oikea” tanssinopettaja. Olin niin onnellinen kun lopulta pääsin oikeille tanssitunneille ja sun tunneilla todella innostuin tanssista. Kävin jazz tunneilla sekä baletissa ja oltiin kerran Performing Arts SM-kisoissakin jossa mm. tanssin Iiris Peuraniemen kanssa duon. Haluan koko sydämestäni kiittää sua siitä työstä mitä teet kun opetat lapsille ja nuorille tanssia. Tanssi on pelastanu mun elämän ja silloin Forssan 1st Stepillä löysin sen mitä haluan elämälläni tehdä. Sun ansiosta siis olen siinä missä olen 🙂

Nykyään opetan kansainvälisessä tanssikoulussa Style Dance Industrylla hip hoppia sekä koordinoin ja organisoin tanssikoulun koko Vantaan puolta sekä opetan mm. useampaa maahanmuuttajatyttöjen tanssiryhmää lisäksi. Muutettuani Forssasta pois jatkoin tanssimista täysillä ja koen että saan todella toteuttaa kutsumus ammattiani 🙂 Iso kiitos sulle Dany niistä vuosista kun opetit mua!!! Olen kertonut tanssikoulustasi ja tunneistasi myös oppilailleni ja kehottanut tulemaan tunneille jos joskus tulevat Forssaan tai Riihimäelle päin 🙂

– yst. terveisin: Saara 🙂 ”

———————————————————–

”Hei, ja lämpimät kiitokset upealle Danylle erittäin laadukkaasta kurssista. Kiitokset myös Opistolle, kun olimme saaneet näin loistavan opettajan vetämään kurssia. Kurssi innosti minua etsimään opetusta myös kotikaupungistani, ja olen ollut todella iloinen päästyäni tutustumaan tähän antoisaan ja mielenkiintoisella tavalla erittäin haastavaan lajiin. Tunnilla aktiivisimmin käyneiden kesken henki oli mielestäni oikein hyvä, vaikka tutustuminen oppilastovereihin tahtoo tietysti tapahtua hieman hitaasti. Omalta osaltani olin pahoillani siitä, etten päässyt aivan kevään viimeisille kerroille ja kevätnäytökseen sairastamisen ja työmatkojen vuoksi. Toivon kovasti, että vastaavanlainen kurssi on tarjolla myös ensi lukuvuonna, ja että minulla olisi mahdollisuus päästä mukaan – elleivät rohkeus ja osaaminen riitä vielä seuraavalle tasolle. Kiittäen ja hyvää kesää toivottaen, Elina Erkkilä”

”Dany oli loistava ja vaativa opettaja joka ei päästä oppilaitaan helpolla ja juuri siinä pilee hänen erinomaisuutensa. Danylle lämmin kiitos, löysin rakkauden nuoruuden harrastukseeni uudelleen.”

”Todella mahtava opettaja. Erittäin asiantuntevaa ja laadukasta opetusta. :)”

”Dany on upea opettaja! Olen nauttinut hänen tunneistaan, vaikka olenkin käynyt tunneilla vain silloin tällöin.”

(Keväältä 2012)

”Tämä talvi on ollut baletin osalta oikein kehittävää ja innostavaa. Tyttäreni on entistäkin enemmän innostunut baletista ja tanssista. Uudelle baletinopettajalle terveisiä, että ainakin meillä on tyytyväinen harrastaja kotona.”

”Moikka. Tyttäreni on ollut jo toista kautta baletin opetuksessa ja palaute häneltä tästä opettajasta (Dany Reiner-Salonen) on todella positiivista. Tyttäreni mielestä Dany osaa opettaa monipuolisesti ja huomoi/ohjaa myös yksilöllisesti. Lisäksi hän on erittäin mukava ja ystävällinen.”

”Olemme perheenä erittäin tyytyväisiä ko. opettajaan (Dany). Lapseni tanssiharrastusinnossa syntyi viime syksynä suuri notkahdus; lapsi olisi halunnut lopettaa harrastuksen ja lähtö tunneille oli takkuamista. Nyt tammikuusta alkaen innostava opettaja sai tanssi-innon takaisin heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta ja nyt balettitunneille on taas mukava tulla. Dany on lapsemme kolmas opettaja eli hän käy toista lukukautta opintoja, nyt 7-vuotiaiden ryhmässä (klo 18.45 alkava ryhmä). Olen itse seuraamassa tuntia käytävällä odottaen ja olen huomannut, että nyt tammikuusta alkaen lapsilla on hymy ja nauru herkässä, kun
kurkkaa lapsia ovenraosta 😉 , samoin tunnin loputtua. Kertaakaan ei ole saanut patistaa omaa tyttöä tunnille. Käytävään kuuluu myös musiikki, joka tuntuu todella monipuoliselta.

Palautteet helmikuulta 2011